نشاکاری با تراکتور چیست

نشاکاری با تراکتور چیست؟ آشنایی با تجهیزات نشاکاری تراکتور

تراکتور در کشاورزی نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند زیرا با استفاده از آن می‌توان حتی نشاکاری را نیز به راحتی انجام داد ولی به منظور نشاکاری با تراکتور نیاز به ادوات و تجهیزات خاصی است. دستگاه نشاکاری هم به صورت دستی و هم ماشینی وجود دارد که استفاده از دستگاه نشاکاری دستی کاری زمان بر و طاقت فرسا است، به همین دلیل کشاورزانی که زمین‌های وسیعی دارند از دستگاه نشاکاری ماشینی استفاده می‌کنند که روی تراکتور قابل اجرا بوده و می‌توان با سرعت بیشتری عملیات نشاکاری را انجام داد. در ادامه این مقاله قصد داریم تمامی تجهیزات و ادواتی که قابل نصب روی تراکتور هستند را با هم مورد بررسی قرار دهیم تا با کاربردهای این ماشین در کشاورزی بیشتر آشنا شویم.

نشاکاری با تراکتور متناسب با زمین کشاورزی

برای انتخاب و خرید تراکتور مهم‌ترین نکته‌ای که باید به آن دقت داشته باشید، اندازه زمین مزرعه است و به صورت کلی میزان سطح زیر کشت روی نوع و تعداد تراکتورهای مورد نیاز تاثیرگذار است. توصیه می‌شود قبل از خرید تراکتور با مشاوران ما در وب سایت سیسال مشاوره کرده تا بتوانید بهترین و مناسب‌ترین تراکتور را برای مزرعه خود تهیه کنید.

نشاکاری با تراکتور متناسب با زمین کشاورزی

ادوات و تجهیزات مورد استفاده در نشاکاری با تراکتور

برای نشاکاری با تراکتور نیاز به ادوات و تجهیزات مختلفی است که هریک از این تجهیزات دارای ویژگی‌های خاصی هستند و به همین دلیل قیمت‌های متفاوتی دارند. با توجه به این امر کشاورزان باید با توجه به بودجه در دسترس خود نسبت به تهیه انواع ادوات و تجهیزات اقدام کنند. از جمله انواع ادوات و تجهیزات مورد استفاده برای نشاکاری با تراکتور عبارتند از:

  1. دستگاه انتقال نشا: ربات انتقال نشا یا دستگاه انتقال نشا، دستگاهی است که در کاشت گیاهانی که رشد آن‌ها به صورت دو مرحله‌ای است، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  2. نشاکار عمیق کار : نشاکار عمیق کار یا ردیف کار از جمله دستگاه‌هایی است که به تراکتور متصل می‌شود و از مهم‌ترین ویژگی‌های این دستگاه آن است که نشا‌ها را به صورت یکدست و در یک ردیف قرار می‌دهد. این دستگاه با توجه به ساختاری که دارد، برای نشاکاری حبوبات کاربرد دارد.
  3. نشاکاری دو ریفه آترانس: یکی از روش‌های نشاکاری با تراکتور استفاده از نشاکار دور ردیفه آترانس است که می‌توان آن را به تراکتور متصل کرد. این نوع نشاکاری برای کاشت‌های متراکم که در آن فاصله پشته‌ها از پنجاه سانتی‌متر کمتر است، مورد استفاده قرار می‌گیرد. نشاکاری دو ریفه آترانس معمولا برای کاشت نشاهای فلفل و گوجه فرنگی کاربرد خواهد داشت.

مزیت‌های نشاکاری با تراکتور

با روی کار آمدن نشاکاری با تراکتور دیگر این امر کار دشوار طاقت فرسا و زمان بر نبوده و می‌توان در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به انجام آن اقدام کرد. نشاکاری با تراکتور مزیت‌های بسیاری را به همراه دارد که از جمله آن‌ها عبارتند از:

  • بالا رفتن دقت در انجام کار به روش مکانیزه
  • افزایش بهره‌روی در کشاورزی
  • صرفه جویی در هزینه‌ها
  • استفاده از بذر کمتر
  • کنترل علف‌های هرز در نشاکاری مکانیزه
  • ایجاد عمق دقیق برای قرار دادن نشا

مزیت‌های نشاکاری با تراکتور

برای چه محصولاتی می‌توان از نشاکاری با تراکتور استفاده کرد؟

به صورت کلی برای کاشت انواع محصولات کشاورزی می‌توان از نشاکاری با تراکتور استفاده کرد. یکی از محصولاتی که نشاکاری با تراکتور در آن کاربرد فراوانی دارد، برنج است زیرا نشاهای این محصول باید یکنواخت و منظم در شالیزار کاشته شوند. از دیگر محصولاتی که با تراکتور می‌توان نشاکاری آن را انجام داد، انواع صیفی‌جات و سبزیجات است. 

خرید لوازم یدکی تراکتور

برای خرید انواع لوازم یدکی باید از فروشگاه‌های معتبر اقدام کرد تا بتوان لوازم یدکی و ادوات با کیفیتی تهیه کرد. یکی از فروشگاه‌های معتبر در این زمینه وب سایت سیسال بوده که با تکیه بر تجربه و اعتبار خود بهترین و باکیفیت‌ترین تجهیزات را در دسترس خریداران و کشاورزان قرار می‌دهد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید